Woningbouwverenigingen / VvE’s / Vastgoedbeheerders / Particulieren

Bent u als woningbouwvereniging, VvE, vastgoedbeheerder of particulier op zoek naar professionele schoonmaak van uw wooncomplex? Dan bent u bij Schoon & Go! aan het juiste adres. Schoon & Go! verzorgt periodiek schoonmaakonderhoud van openbare ruimten zoals galerijen en portieken voor verschillende VvE’s, woningbouwverenigingen en vastgoedbeheerders.

Wij bieden u graag een maatwerk offerte aan. Hierin verwerken wij een schema die wij opmaken aan de hand van uw wensen. Bij de schoonmaak werken onze schoonmakers altijd met de nieuwste reinigingsmiddelen en hulpmiddelen. Dit doen wij op een zo milieuvriendelijke werkwijze.

 

Woning ontruiming

Tevens bent u voor het leegruimen en schoon opleveren van woningen bij ons aan het goede adres. Schoon & Go! is in staat om in korte termijn een woning weer op orde te krijgen. Het kan hierbij gaan om een grote schoonmaak, maar ook een complete ontruiming waarbij de gehele inboedel wordt afgevoerd. Naast de schoonmaak verzorgen we vaak het plaatsen van een container en het afvoeren van de inboedel.

 

Onze meerwaarde: signaleren en repareren

Als onze medewerkers uw gemeenschappelijke ruimten schoonmaken, signaleren zij ook direct of er een lamp defect is, vandalisme is gepleegd, een raam stuk is etc. Zij koppelen dit direct door naar uw contactpersoon binnen Schoon & Go!, zodat uw VVE direct te horen krijgt wat er speelt. Bepaalde huismeester taken kunnen wij ook van uw VVE overnemen, zoals lampen vervangen en kleine defecten repareren.

Iets voor uw VVE? Neem contact met ons op!